Campings

Costa Ponente ItaliŽ | SiciliŽ

Camping Costa Ponente is een eenvoudige maar knusse camping op SiciliŽ, niet ver van het prachtige vissersdorpje Cefalý. Deze terrassencamping ligt direct aan zee en beschikt over een mooi zwembad met prachtig uitzicht op zee. Geniet hier van de Siciliaanse gastvrijheid bij Camping Costa Ponente!

Zwembad with a view

Neem een verfrissende duik in het zwembad. Dat heb je verdiend! Daarna lekker ontspannen onder de parasol op een ligbedje. Het decor: een fantastisch uitzicht op zee met in de verte de Eolische eilanden. Via een trap bereik je het zandstrand van Costa Ponente. Wie bouwt vandaag het grootste zandkasteel?

Lekker koken

Alles draait om eten op SiciliŽ. In de directe omgeving tref je lekkere restaurants. Ook op het strand is er een kleine trattoria?heerlijk voor de lunch. Natuurlijk kan je ook een heerlijke salade maken van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht.

Cefalý

Cefalý is een heerlijke badplaats niet ver van Palermo, met een gezellige sfeer en schitterende stranden. Het historische centrum heeft nog steeds een middeleeuws karakter met smalle straatjes, bedekt met authentieke straatsteentjes, veel kerkjes, een oud badhuis en pittoreske huisjes. Het is dan ook niet voor niets een van de 'borghi piý belli d'Italia' (een van de mooiste dorpjes van ItaliŽ)!

Camping Faciliteiten

Adresgegevens van de camping


  Cefalý

Er zijn 46 unieke bezoekers op deze pagina geweest.

CAMPINGFACILITEITEN
  • 1. Sanitaire Voorzieningen
  • 2. Zwemmen
  • 3. Huren
  • 4. Ligging
  • 5. Goed Te Weten
Filter legen
ALLE CAMPINGS

Populaire Campings

MEER
De Zandstuve
meer info
De Bosgraaf
meer info
Sluftervallei
meer info
Wirfttal
meer info
Vakantiepark Molke
meer info